• Lorem ipsum

FOTO'S

Het beeldmateriaal op onze website (en sociale media) wordt in opdracht of door ons zelf gemaakt. We proberen onze producten zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven. Door het verschil in computerinstellingen (bij ons en bij jou) kunnen wij helaas niet garanderen dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van het product. Het kan ook voorkomen dat het leer van de tassen onderling, of van de tassen die we nabesteld hebben, niet exact dezelfde kleurbehandeling heeft gehad. Het blijft een natuurproduct en handwerk! 

 

TEKSTEN

Alle teksten op onze website (en sociale media) worden door ons zelf geschreven, tenzij anders vermeld. Omdat je lederwaren koopt op afstand doen we er alles aan om onze producten zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven zodat je een goed beeld kunt vormen, in combinatie met de foto's, van onze producten. De informatieve teksten zijn eveneens met zorg samengesteld. Het kan echter voorkomen dat deze informatie onvolledig en/of onjuist is.

Lees of zie je iets op onze website dat niet klopt, laat het ons weten. Meldingen worden beloond!

 

KOPIËREN WEBSHOP INFORMATIE

De website www.seasonbags.nl is eigendom van Season Bags. Verwijzingen naar externe bedrijven en websites vallen daar buiten. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan te kopiëren of openbaar te maken zonder schriftelijke toestemming van Season Bags.