• Lorem ipsum

HEB JE EEN KLACHT, NEEM A.U.B. CONTACT MET ONS OP!

Season Bags doet er alles aan om goede producten te leveren met een goede service. Maar "Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt" is het gezegde, en dat kan ook bij ons gebeuren. Ben je ontevreden over een product of onze service laat het ons weten! Het liefst via de mail zodat we het probleem rustig kunnen onderzoeken en direct een passende oplossing kunnen bieden. Heb je een account, maak dan een ticket aan om met ons de communiceren. Je mag natuurlijk ook altijd bellen of appen naar de klantenservice: 06-12836714. Klachten lossen we graag samen met jou op!

 

GARANTIEVOORWAARDEN

Op de lederwaren van Season Bags is de wettelijke garantie van toepassing. Het product moet gewoon goed* zijn en als dat niet het geval is zorgt Season Bags voor een passende oplossing. Hierbij kun je denken aan gratis reparatie, een vervangend product, korting of teruggave van het aankoopbedrag.

Neem zo snel mogelijk, na het constateren van het defect, contact met ons op! Stuur een e-mail of WhatsApp bericht waarin je het defect omschrijft en dit via foto's laat zien. Als je het factuurnummer nog hebt, voeg dit dan ook toe. Wij gaan dan kijken hoe we dit probleem naar tevredenheid kunnen oplossen!

* Koop je een B-keus product dan heb je vooraf over het defect kunnen lezen en aanvullende foto's kunnen opvragen. Op dit defect is dan geen garantie van toepassing.