• Lorem ipsum

Naast de algemene voorwaarden zijn onderstaande voorwaarden van toepassing op onze cadeaubonnen:

Laatst aangepast: 03-01-2024

 1. Cadeaubonnen van Season Bags zijn uitsluitend inwisselbaar in onze webshop seasonbags.nl
 2. Elke cadeaubon is voorzien van een unieke code die een bepaalde waarde vertegenwoordigt en wordt slechts eenmaal verstrekt.
 3. De waarde en vervaldatum van de cadeaubon staan vermeld op de cadeaubon.
 4. Om een cadeaubon te gebruiken plaats je het product of de producten in je winkelmandje. Op de check-out pagina voer je jouw unieke cadeauboncode in bij kortingscode waarna het bedrag automatisch in mindering wordt gebracht op het totaalbedrag. Het openstaande bedrag kun je met b.v. iDeal of een van onze andere betaalmethoden voldoen.
 5. Is de waarde van de cadeaubon hoger dan het bedrag dat je moet betalen dan ontvang je per e-mail een nieuwe cadeauboncode met het resterende bedrag.
 6. Je kunt de code maar één keer gebruiken. Mocht er iets fout gaan tijdens het bestelproces neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij je kunnen helpen.
 7. Wil je meerdere Season Bags cadeaubonnen tegelijkertijd invoeren? Neem dan even contact met ons op en wij maken het mogelijk!
 8. Cadeaubonnen zijn uitsluitend inwisselbaar bij een nieuwe bestelling bij Seasonbags.nl en kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.
 9. Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden en zijn niet inwisselbaar voor contanten.
 10. Bij retournering van het product of producten die betaald zijn met een cadeaubon wordt de waarde van de cadeaubon uitbetaald in de vorm van een tegoedbon die je per e-mail ontvangt. Het bijbetaalde bedrag storten wij terug op de rekening waarmee je betaald hebt.
 11. Season Bags is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of onrechtmatig gebruik door derden van de cadeaubon(code).
 12. Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van onze cadeaubon of problemen met het inwisselen neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We staan voor je klaar!