• Lorem ipsum

Weer verliefd op je tas

15 Jul 2022
door Corine

Styling van je tas

Ontdek hoe je met een kleine aanpassing van je tas je eigen stijl kunt uitdragen. Een stijl die bij je persoonlijkheid past, maar ook bij de gelegenheid en het modebeeld. Hiervoor hoef je niet altijd een nieuwe tas te kopen; je kunt ook iets toevoegen of vervangen. Creëer jouw unieke combinatie!

Tassen met verschillende kettingen

 

Een tas met leren hengsel of schouderriem geef je heel makkelijk een andere uitstraling door alleen al de schouderriem te vervangen. Probeer eens een goud- of zilverkleurige ketting of juist een gekleurde acryl ketting of geweven schouderband. Net wat bij jou past.

Heb je een vaste schouderriem aan je tas? Hang er dan eens een korte ketting bij. De meeste kettingen hebben clips die je zo aan de ringen van je tas kunt haken. Kan dat bij jouw tas niet, gebruik dan speciale veerringen die je om het vaste hengsel kunt hangen. 

Vind je een ketting op je schouder niet fijn dan zijn er ook kettingen met een leren of suède schouderstuk. Daarbij heeft suède ook nog eens het voordeel dat het wat stroever is en dus niet zo snel van je schouder zakt. Een mooie combinatie van draagcomfort en toch een chique uitstraling.

 

Speel ook eens met de lengte van een schouderriem of ketting. Afhankelijk van de kleding die je draagt kan het heel verrassend zijn om je tas eens korter te dragen. Heb je al een lange schouderketting, pak die dan dubbel of vervang je oude schouderriem door een korte ketting. De clips van een tasketting klik je meestal aan de ringen van een tas maar er is meer mogelijk! Wees creatief en ontdek de mogelijkheden bij jouw tas.

Met een paar klikken ben je zo weer verliefd op je tas!
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »